Konferanse, møter og selskap

##Lite selskap eller stor konferanse Oppdal Turisthotell er en tradisjonsrik og ærverdig ramme for både små og store begivenheter. Vi hjelper både bedrifter og privatpersoner som trenger møterom, konferanselokaler eller historiske omgivelser til konfirmasjon eller bryllup. Du får også profesjonell hjelp til servering, overnatting og annet du kan ha behov for i forbindelse med ditt arrangement. [Kontakt oss](https://www.oppdalturisthotell.com/no/Kontakt-oss) gjerne hvis du ønsker å vite mer om møter og arrangement på Oppdal Turisthotell.

Gourmetstuen i Oppdal Turisthotell.

##Konferansesalen Konferansesalen rommer opp til 200 mennesker og er fjellbygdas flotteste konferanserom. Her er det store vindusflater som slipper dagslyset inn og gir nydelig utsikt over Oppdal sentrum og fjellene rundt. Konferansesalen egner seg like godt til møter og konferanser, som til private arrangement som bryllup eller konfirmasjon.

Konferansesalen i Oppdal Turisthotell.

##Møterom Vi har også møterom som egner seg for små og mellomstore grupper. Møterommene er utstyrt med lerret og projektor og vi sørger selvfølgelig for at alt det du trenger av utstyr er på plass før møtestart. Vi hjelper deg gjerne med å finne et møtelokale som passer for dere.

Møterom for små og mellomstore grupper hos Oppdal Turisthotell.